Начало | Събития | Илия Луков и Янка Рупкина заснеха 7 нови видеа

Илия Луков и Янка Рупкина заснеха 7 нови видеа


В навечерието на едни от най-светлите празници, Илия Луков и Янка Рупкина ще зарадват почитателите на хубавата песен с нова музикална подборка. Те посетиха едни от най-прекрасните кътчета в България за да заснемат видеа към новите си песни. Изпълнителите проявиха своята дарба, импровизаторско умение и творчество в широките рамки на музикалната традиция на българския народ. 

Новите видеа са уникален подбор от вечни песни, възхваляващи храбростта и жертвоготовността на поборниците за народна свобода, непреходни песни, които слушателите ще чуят за първи път в интерпретациите на Илия Луков и Янка Рупкина

Ето и част от думите, които Илия Луков сподели в социалните мрежи по време на записите:

"Невероятно е, че България събира на малката си територия,толкова разнообразни и пленителни природни забележителности, вълнуващи архитектурни паметници, запазили историята жива до наши дни! Красивите места и паметници на културата, които избрахме за заснемане на клиповете, са внимателно направен подбор подхождащ изцяло на новите песни. Смятам, че ние самите, като народ, още не познаваме съвсем добре голяма част от националното си богатство. Богатство, което със сигурност би трябвало да е обект на гордост за българите и причина, да повишим заслужено, напоследък ниското си самочувствие, като нация. Затова решихме да подарим тези клипове на българския народ именно в навечерието на едни от най-светлите християнски празници!"

Очаквайте новите видео клипове в YouTube канала на Продуцентска къща ПиринаДизайн и програмиране: