Начало | Събития | ЕДИНАДЕСЕТИ МЕЖДУНАРОДЕН ОБЩОБЪЛГАРСКИ МЛАДЕЖКИ ФОЛКЛОРЕН СЪБОР “С БЪЛГАРИЯ В СЪРЦЕТО“ - КАВАРНА, 16 - 17 МАЙ 2014

ЕДИНАДЕСЕТИ МЕЖДУНАРОДЕН ОБЩОБЪЛГАРСКИ МЛАДЕЖКИ ФОЛКЛОРЕН СЪБОР “С БЪЛГАРИЯ В СЪРЦЕТО“ - КАВАРНА, 16 - 17 МАЙ 2014


За единадесета поредна година в съвременната история на България, в град Каварна ще се проведе ОБЩОБЪЛГАРСКИ МЛАДЕЖКИ ФОЛКЛОРЕН СЪБОР под надслов “ С БЪЛГАРИЯ В СЪРЦЕТО”, със значимо международно участие.

ОРГАНИЗАТОРИ са Община Каварна и Продуцентска къща “ Пирина”. ЦЕЛИТЕ на Събора са изява на най-добрите младежки постижения в областта на българския фолклор и неговите разнообразни проявления – песни, танци, инструментални изпълнения, занаяти, театрални форми и др.

УЧАСТНИЦИ са както български детски и младежки колективи, и индивидуални участници на възраст до 25 години, така и гости от цял свят, занимаващи се с български фолклор.

МОТОТО на Събора е “ Българският фолклор – най-атрактивната картичка на България”. Древният български фолклор и скритите му послания са нашият най-достоен и неповторим ключ към Европа и света. “Рамо до рамо, сърце до сърце, ръка в ръка, в единна стъпка - заедно да дадем на света любов !”

МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ са БНР, Радио Зорана, Радио Бела, Радио Ултра, Фолк радио, в-к “Труд”, в-к „Стандарт“, ТВ Родина, Травел Тв, ТВ 1, ТВ Скат, ТВ Кис13, Рава ТВ, ТВ Черно море и всички останали, които ще отразяват провеждането на Събора, а телевизионни екипи ще заснемат всички изпълнения на участниците, след което ще ги направят целогодишно достояние на зрителите от България и света. Предвижда се както директно и едновременно излъчване на тържествените концерти от телевизии с национално и сателитно покритие, така и заснемане на документално-музикални филми с всички участници.

За да свалите заявка за участие НАТИСНЕТЕ ТУКДизайн и програмиране: